Het Mentale Dieet Plan


MDPHet Mentale Dieetplan helpt je om af te vallen, door een knop om te zetten. Het gaat hier om een mentaal te benaderen wijze die je anders doet denken, waardoor je makkelijker ‘nee’ zegt tegen ongezonde hapjes en tussendoortjes en sneller gezond zult eten. Het resultaat? Een gezond dieet dat je vast en zeker zal helpen om af te vallen.

 

Katja Callens ontwierp het Mentale Dieet Plan

Intussen is het Mentale Dieet Plan zo waanzinnig populair dat het in veel verschillende talen (waaronder het Engels en het Spaans) beschikbaar is. Katja Callens, dieetgoeroe, ontwierp het Mentale Dieet Plan vanuit de gedachte dat er bij mensen vaak een knop om moet om aan nodige veranderingen te werken.

Het Mentale Dieet Plan gaat dieper in op de volgende zaken:

  • afvallen door een mentale knop om te zetten;
  • afvallen door gezond te leven en een levenswijze na te streven die afvallen bevordert.

 

De Mentale Knop

De zogenaamde mentale knop is een knop die je blokkeert om daadwerkelijk af te vallen. Door die knop om te zetten, zul je meer bereiken en beter op gewicht komen dan ooit te voren.

 

Gezonde leefwijze

Een gezonde leefwijze kenmerkt zich door gezonde voeding, voldoende beweging en een tevredenheid zodat ook stress en zorgen afnemen. Wie tevreden en gelukkig is, zal eerder afvallen dan wie stress en zorgen ervaart.

 

Mentaal afvallen, kan dat?

In het Mentale Dieet Plan is veel ruimte voor mentaal afvallen, maar bestaat zoiets wel? Kun je afvallen door alleen een knop om te zetten? De gedachte daarachter lijkt misschien wat ver gezocht. Dat is het ook. Alleen afvallen door anders te denken over eten en voeding is niet voldoende. Er zal ook daadwerkelijk anders geleefd moeten worden. Het leven van degene die het Mentale Dieet Plan uitvoert zal veranderen. Gelukkig worden daarvoor voldoende handreikingen gegeven. Zo krijg je met het dieet een uitgebreid routeboek in handen van wat je wel en niet kunt doen, zijn er talloze recepten binnen handbereik en kun je in contact komen met anderen die hetzelfde dieet hanteren.

 

Recepten bij het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan schrijft veel do’s en dont’s voor. Niet alleen gaat het daarbij om mentaal afvallen, ook om fysiek. En dat kenmerkt zich in de vele recepten die Katja Callens heeft geschreven. Die recepten voldoen aan de richtlijnen van het dieetplan en helpen om op een goede manier, snel en efficiënt de nodige kilo’s te verliezen. Het zijn stuk voor stuk heerlijke recepten, makkelijk te bereiden zonder al te dure ingrediënten. Op die manier wordt afvallen dus nog een stuk makkelijker gemaakt.

 

Werkt het Mentale Dieet Plan?

Het Mentale Dieet Plan vergt, net als de meeste andere diëten, veel discipline. Je staat er alleen voor en zult er dus ook echt alles aan moeten doen om het dieet te volgen. Gelukkig word je per mail op de hoogte gehouden en gestimuleerd door het Mentale Dieet Plan. Daardoor is het een dieet dat al voor veel mensen gewerkt heeft. Zij zijn succesvol op hun ideale gewicht gekomen met behulp van dit uitgebreide dieet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *