Review: het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas


Vandaag een review over het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas. Het Smoothie Afslank Plan is een boek welke door Jasper Alblas geschreven is, en zoals de titel al doet vermoeden spelen smoothies een belangrijke rol in zijn methode tegen overgewicht.

Over Jasper Alblas
Jasper Alblas heeft ook andere boeken geschreven, niet zo zeer gericht op het verliezen van gewicht, maar vooral gericht op gezonde voeding. Dat er gewicht wordt verloren is een (logisch) gevolg van gezonde voeding.
Met het Smoothie Afslank Plan richt Jasper Alblas zich wel specifiek op mensen welke gewicht willen verliezen. Met het Smoothie Afslank Plan kan men tot 4 kilo per week afvallen zonder dat men naderhand te krijgen met het beruchte jojo effect.
Het mooie van het Smoothie Afslank Plan is dat het niet nodig is om calorieën te gaan tellen, lekker eenvoudig dus.
Tot zover een korte introductie over Jasper Alblas. Laat we bij het begin beginnen en allereerst even stil staan bij de vraag wat smoothies precies zijn.

Smoothies
Smoothies bestaan uit fijn gemixte groenten en fruit met daarin een vloeistof. De vloeistof is nodig om de smoothie drinkbaar te maken, zonder vloeistof zou er een dikke ondrinkbare brei ontstaan. Meestal wordt gewoon water als vloeistof gebruikt. Dankzijn het fruit krijgen de smoothies een zoete smaak zodat ze lekker zijn om te drinken. Smoothies staan bekend om hun goede detox werking, dankzij het pure van groente en fruit wordt de lever gereinigd. Omdat smoothies een goede detox werking hebben wordt bij het bereiden van smoothies geen gebruik van melk gemaakt. Melk zou namelijk de goede detox werking van de smoothies opheffen. In plaats van water kan wel gebruik gemaakt worden van vloeistoffen zoals ongezoete amandelmelk, kokoswater of kokosmelk.

Hoe ziet het Smoothie Afslank Plan eruit?
Uiteraard bestaat het Smoothie Afslank Plan uit een reeks smoothie recepten. Daarnaast bestaat het Smoothie Afslank Plan uit een koolhydraatarm dieet en vormt gezonde, verse en natuurlijke voeding de basis van het Afslank Plan. Dankzij de uitgekiende manier van eten zal het metabolisme sneller gaan werken waardoor het verbranden van vet sneller zal gaan. Met het Smoothie Afslank Plan kan men verantwoordt afvallen, het eten en drinken is gezond en men hoeft niet bang te zijn dat er een tekort aan vitamines of mineralen zal ontstaan.

Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit een kickstart programma, een breek-door-je-plateau programma en een onderhoud programma. In de eerste week kan je tot 4 kilo afvallen met behulp van het kickstart programma. Dat is nog eens een mooi begin van een dieet. Met het breek-door-je-plateau programma breng je je stofwisseling in de hoogste versnelling zodat je vet verbranding op volle kracht zal gaan werken. Met het onderhoudsprogramma voorkom je het jojo effect zodat de verloren kilo’s er weer niet bij komen.

Naast het basis receptenboek ontvang je bij het Smoothie Afslank Plan ook 4 smoothies bonussen. Je ontvangt de volgende bonusboeken: Het geheime afslank wapen, detox smoothie receptenboek, anti vreetbuien smoothie receptenboek en een boek met smoothie recepten voor kinderen.

Het geheime afslank wapen heb je in principe niet nodig. Het geheime afslank wapen kan je inzetten als je niet tevreden bent over de mate waarin je gewicht verliest. Met het geheime afslank wapen achter de hand ben je er zeker van dat je overgewicht de baas zult zijn.

Het detox smoothies receptenboek bestaat uit smoothie recepten waarmee je je lichaam kunt ontdoen van giftige afvalstoffen. Een harde reset voor het lichaam als het ware, een grote voorjaarschoonmaak.

De anti vreetbuien smoothies zijn het wapen in de strijd tegen (emotionele) vreetbuien. Voorkom emotionele vreetbuien of houdt de schade bij vreetbuien binnen de perken.

Met de kindersmoothies leer je kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met gezonde eetgewoonte. Wat kinderen op jonge leeftijd aanleren zullen ze de rest van hun leven meenemen. Daarom is de kindertijd het belangrijkste moment om te beginnen met gezonde voeding. Met het kindersmoothie recepten boek leer je hoe je kinderen kan leren genieten van heerlijke smoothies.

Het bestellen van het Smoothie Afslank Plan
Nadat je het Smoothie Afslank Plan hebt besteld krijg je direct toegang. Je kunt direct aan de slag met een smoothie uit het smoothie receptenboek. Het boek bevat veel tips zodat je een goed resultaat zal behalen. Er wordt veel uitleg gegeven over voeding en het verliezen van lichaamsgewicht. De recepten zijn eenvoudig om op te volgen, het maken van de smoothies is in een handomdraai gebeurt en de smoothies smaken goed.

Het resultaat
Na 4 dagen ga ik voor het eerst op de weegschaal staan, maar liefs 2,6 kilo ben ik dan al kwijt. Na een week weeg ik me wederom en ik ben dan 3,7 kilo kwijt. Dat valt me enigszins tegen na de vliegende start van 2,6 kilo in de eerste 4 dagen, maar 3,7 kilo in een week tijd is echt enorm veel. Ik heb niet echt het gevoel gehad dat ik een streng dieet aan het volgen was. Ik heb niet echt momenten gehad dat ik gebukt ging onder de honger zoals ik met andere diëten wel heb meegemaakt. Omdat ik tevreden ben met de resultaten zover besluit ik met het Smoothie Afslank Plan door te gaan tot dat ik op mijn streefgewicht zit. En dat ging erg vlot, na 3 weken ben ik 7,8 kilo kwijt en zit ik op mijn ideale gewicht. En ik voel me er prima bij. Ik voel me fit en energiek. Zo wil ik me graag blijven voelen en heb daarom besloten dat smoothies een vast onderdeel van mijn ochtendroutine worden. Vaarwel boterhammen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *